brigitte-tohm-84398-unsplash.jpg

holistisk hudpleje, fordi du er unik.

 

Hvorfor dit & hvorfor dat!

Har du undret dig over, hvorfor din hud pludselig får bumser eller måske ligefrem bylder, selvom du ikke er en teenager mere. Hvorfor bumserne typisk kommer i de samme zoner i ansigtet, og hvorfor får man flere bumser når man trykker i dem.

Eller hvorfor får du tørhed på huden, selvom du smøre dig ind i cremer, som om huden ikke vil mættes.
Hvorfor får huden rynker og kan man gøre noget ved dem, uden du skal under kniven eller nålen.

Kan man gøre noget ved rød blussende hud, og hvorfor får huden karsprængninger i ansigtet.
Har du undret dig over, hvorfor huden får pigmentforandringer og hvorfor de typisk bliver værre om sommeren.

hvordan kan det være at huden kan blive grå og uden glød også selvom du fjerner de døde hudceller med en ansigtsskrub.
Hvorfor får man mørke rander under øjene eller poserne omkring øjene.

Kan man lindre akne, psoriasis, rosacea, eksem og ligende hudsygedomme på alternative måder, eller i kombination med en hudlæge råd og vejledning.

Disse spørgsmål er nogle af dem, jeg ofte har fået i mit arbejde som kosmetiker.
Svaret er bedt, fordi vi mennesker ikke er ens!
Alligevel kan jeg give en overordnet vejledning, ofte kræver det en dybere forklaring og det har jeg sjældent tiden til i hverdagen på klinikken. Svaret er mere omfattende end et rense produkt og en crem.
Vi skal mere i dybden og det kræver, at vi starter et helt andet sted end at kigge på hudens overeflade!
Vi skal på detektiv arbejde, helt ned i kroppen og se på hvorfor hudproblemet er opstået i første omgang.
Det vi finder ud af der, skal der rettes op på, for at hele dit hudproblem i dybden.
Vi kan gøre noget udefra imens, men hvis den grudliggende skade ikke rettes op på, kan det blive en ond cirkel, og derfor svær at komme helt til bunds med dit hudproblem.

På denne blog vil jeg skrive overordnet om min viden, samt skønne råd, vejledning, samt hud næringsrige madopskrifter.

Det er vigtigt at huske på, at vi alle er unikke mennesker, ikke to af os er ens eller har samme livshistorie, og det kan kræve et individuelt forløb, at finde frem til oversagen for lige netop dit hudproblem. Men overordnet er det jeg skriver om, godt til alle både for din hud, krop og sjæl.

Husk at have din egne sunde fornuft med! Er du f.eks allergisk overfor nødder, skal du selvfølgelig ikke spise nødder, selvom jeg skriver, at nødder giver en masse gode fedtstoffer til huden.

Jeg ser på os mennesker som en helhed med det holistiske for øje, fordi det giver mest mening for mig! Jeg ser ikke kun på hudproblemets overflade, vi skal helt ind til hudproblemets kernen.

Har du ikke hudproblemer, kan du sagtens læse med, der vil være en masse at hente for dig alligevel, for hvem vil ikke gerne booste deres hud, og forbygge hudproblemer. Det er altid bedre at forebygge!Jeg kan nogen gange undre mig over, om vi mennesker har glemt hvordan vi lytter til vores krop?
Har vi glemt, at sund fornuft også er værd at tage med, når vi har snakker hudproblemer.
Vores krop hænger sammen og huden i ansigtet er blot et lille stykke hud, i forhold til hele vores legeme.
Huden i ansigtet er en fantastisk sladderhang, den sladder om hvordan din krop har det indeni, lær at lytte til din hud og du vil lære at forstår din krops store og små signaler. Jeg lover dig, at det vil give så meget mening, hvorfor lige netop huden i ansigtet regere som den gør, i første omgang skal vi bare lære huden og kroppen at kende.

Derfor vil jeg nu med denne blog, åbne op for min viden og kendskab til vores støreste organ “huden”. Give mit bud på, hvad der vil være en god ide at tænke over og forholde sig til, når man skal igennem livet med eller uden de store hudproblemer, for dem får vi alle i ny og næ.
— .
azgan-mjeshtri-435130-unsplash.jpg