thumbnail.jpg

About

thumbnail.jpg
 

Sådan startende min blog.

Velkommen til min blog, jeg har leget med tanken noget tid om at starte en blog, fordi jeg har så meget på hjerte, som jeg gerne vil dele med jer.

Først vil jeg fortælle lidt om, hvem jeg er og hvad jeg gerne vil have som tema her på bloggen. Jeg hedder Gry Lynggaard Pedersen, jeg er 33 år og jeg har arbejdet inden for skønhedsbranchen siden 2005. Jeg er uddannet kosmetiker og har derigennem en bred viden om huden og hvad der rører sig i skønheds branchen. Jeg er igang med en videreuddannelse til Holistisk hudterapeut. Jeg har i mit arbejde som kosmetiker haft mange klienter igennem, og selvom man kan gøre meget med kosmetiske behandlinger og hudplejeprodukter, så kan det godt virke som at symptombehandle, hvis hudproblemet skyldes noget indefra i kroppen. Derfor laver jeg denne blog, for at åbne op for min viden, så du også kan blive klogere på vores største organ, huden, vores krop, hormoner og meget meget mere. Med denne blog vil jeg have et holistisk udgangspunkt, og da vi alle er unikke mennesker, med hver vores sted i livet, må du tage det du kan bruge herfra.

Håber du vil nyde mine opslag!

Kærlig hilsen Gry

 

Copyright

Billeder fra beauteholistiqe.dk eller tilhørende sociale medier må aldrig bruges uden skriftlig tilladelse.

Dette gælder billeder på blog, instagram, facebook.

Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.